За Нас | Авто Школа Селика

За Нас

Авто школа Селика постои од 1993. Во текот на нашето долгогодишно работење во нашата авто школа положиле многу кандидати кои што станале успешни возачи. Успешноста и стручноста на предавачите и инструкторите во оваа авто школа се гледа преку долгогодишното работење и високиот процент на положени кандидати.
Целта на нашата авто школа е да допринесеме зголемување на безбедноста во сообраќајот со добра и квалитетна обука.
јуни 2021
П В С T П С С
     
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930